Spalatorie covoare in PITESTI Elefantino

 

Serviciile oferite

Elefantino / Spalatorie covoare in Pitesti

Serviciile oferite:

Elefantino - spalatorie covoare Pitesti

Suntem ajutorul dumneavoastra de nadejde, prin noi economisiţi timp si câstigaţi sănătate !


Este cunoscut faptul că pentru a ne bucura de o viaţa sănătoasa, curaţenia in mediul in care ne petrecem timpul este un factor esenţial. Acest lucru se aplică şi in cazul covoarelor. În timp, acestea pot aduna milioane de bacterii si acarieni care ne pot pune in pericol sănătatea.
Tocmai de aceea intreţinerea covoarelor este atât de importanta.

Spalatoria de covoare Pitesti ( Elefantino) vine in sprijinul dumneavoastră cu acest serviciu, folosind echipamente si utilaje profesionale, astfel incât covoarele vor arata ca noi într-un timp foarte scurt.
Spălarea se face in mod tradiţional, cu apa si detergent, asigurând o curaţare in profunzime a texturii covorului, urmând ca uscarea sa se facă in incăperi special amenajate pentru a nu afecta calitatea si rezistenţa covoarelor. Toate acestea fac posibil ca întregul proces de spălare si uscare să dureze de la 24 pâna la 48 de ore din momentul ridicării, asigurând astfel o calitate ireprosabilă. Mai mult decat atât, serviciile noastre vă sunt oferite pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Spalatoria de covoare Pitesti ( Elefantino) vine in sprijinul dumneavoastră cu acest serviciul de ridicare al covoarelor direct din locuinta dv.!

Etape :

Pentru că dorim ca relaţia cu clienţii noştri să fie cât mai transparentă, vă prezentăm în continuare etapele de spălare ale unui covor - aşa cum se întamplă la Spălatoria de covoare Pitesti (Elefantino) :

- Analiza - atenta;
- Aspirare - inainte de spalare covoare;
- Spalare- Covoare sau Mochete;
- Clatire - preliminara;
- Clatire - si Stoarcere finale;
- Finalizare - Uscarea / Aspirare si periere.

Breakfast

8:00 AM

Analiza-Aspirare

Spalatorie covoare Pitesti

Spalare covoare si mochete

Spalatorie covoare Pitesti

Clatire

Spalatorie covoare Pitesti

Uscarea / Aspirare si periere

Spalatorie covoare Pitesti

Dinner

9:00 PM